Wie zijn wij?

Chocokado.nl is de chocolade webshop van Banketbakkerij Gustaf. Banketbakkerij Gustaf bestaat al sinds 1947, en is een begrip in Hengelo (ov) en omstreken. In 2006 is het bedrijf door ons overgenomen en we hebben sindsdien het bedrijf verder uitgebouwd. Na een grote brand in 2013 zijn we op een nieuwe locatie gestart, waar we alles hebben samen gebracht: de bakkerij, chocolaterie, winkelverkoop en een koffiehoek met 25 zitplaatsen. Naast de banketbakkerij beheren we dochterbedrijven koffiekoekje.nl (o.a. custom made koekjes voor de Horeca) en chocokado.nl.

Het idee voor Chocokado.nl is ontstaan tijdens de coronacrisis in maart/april 2020. We gingen toen brievenbuspakketjes versturen voor onze klanten naar mensen die zij een hart onder de riem wilden steken. Chocolade is een product dat goed verstuurd kan worden en zo zijn er tijdens die eerste maanden van 2020 al heel wat 'chocokadootjes' verstuurd en veel mensen blij gemaakt.

We hebben naast onze particuliere klanten, ook veel zakelijke klanten. Neem gerust contact op, en ervaar de vele mogelijkheden die we kunnen bieden.

Jan & Jessica Taken

 

© 2020 - 2024 Chocokado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel